pernod-ricard-educations education-mobile

Pernod Ricard Educations

Anmäl dig här!

Välkommen till Pernod Ricard Educations, ett initiativ där vi ger dig möjlighet att lära dig mer om de produkter och kategorier vi älskar. Under vår utbildningsturné som sträcker sig över hela landet har du möjlighet att träffa några av branschens absoluta proffs. 

Upplägg

Under vår utbildningsdag tar vi dig med på en spännande resa genom historien, hantverkstraditionen och produktionsprocessen. Vår ambition är att du efter en dag med oss skall känna dig inspirerad och trygg att jobba med Pernod Ricard’s produkter. 

Vi blandar teoretiska delar med provsmakning där du får vägledning för att förstå och kunna beskriva våra produkters olika karaktär och användningsområden på bästa sätt. 

Möt våra ambassadörer

Du kommer att få träffa Jens Dahlberg och Alexander Mannerfors, som tar dig genom den Irländska historien med fokus på Jameson och dess flera användningsområden. De ger dig också användbara kunskaper i Agavespritens ursprung och fängslande historia. 

Whiskeynestorn Olof Noréus kommer att prata om lagrade destillat – Cognac, Whiskey & Lagrad rom och ge handfasta tips på hur du bäst pratar om, och lär känna, den mörka spritens förtrollade värld. 

A.J. Koefoed kommer att ta dig med in i hjärtat på Absolut Vodka, dess unika historia, lokala förankring och olika smaker. Vi besöker också den magiska världen av Gin. 

Camilla Engvall & Victoria Bryksa kommer göra dig trygg i dina kunskaper om vin och ge dig konkreta och användbara tips i hur du bäst arbetar med vin i din verksamhet. 

Var kan du träffa oss?

I år genomför vi utbildningar i Sälen, Åre, Malmö, Göteborg, Stockholm, Umeå och Örebro. 
Nedan hittar du länk till anmälningssidan, där du också kan läsa mer om plats, schema och tid. Observera att vi har begränsat med platser så det är först till kvarn som gäller. 

Hoppas vi ses!