karriär-på-PR-dark karriär-på-PR-dark

Karriär

Karriär på Pernod Ricard

hv-karriär_pernodricard hv-karriär_pernodricard

PERNOD RICARD GROUP

Hur är det att jobba på Pernod Ricard?

En av de många fördelar med att jobba på Pernod Ricard är den stora motorn och det nätverk som kommer från ett globalt företag, men med lokala kontor och varumärken med sin alldeles egna historia och arv.

Det betyder i stort att även om du jobbar på kontoret i Stockholm så möter du en multikulturell arbetsmiljö och sannolikt kommer du ha kontakter med andra som jobbar på Pernod Ricard i hela världen.

hv_utveckling_karriär hv_utveckling_karriär

Personlig utveckling

Vi vill att du utvecklas hos oss

På Pernod Ricard värdesätter vi din egna utveckling. Vi uppmuntrar alltid rörlighet i alla former och vi har konkurrenskraftiga villkor för utlandsanställda – allt för att stödja karriärutveckling och talent management. De globala karriärmöjligheterna är många och varierande och annonseras ut till alla i koncernen. Och vi hjälper dig att utvecklas genom att erbjuda kurser i världsklass via Pernod Ricard University.

Våra lediga tjänster
hv_karriär_hållbarhet hv_karriär_hållbarhet

Hållbarhet & ansvar

Hållbarhet är oerhört viktigt för oss

Vi har ett långsiktigt perspektiv och vi vet att en hållbar tillväxt innebär att vi måste bry oss om vårt samhälle, våra konsumenter och våra medarbetare. För våra medarbetare jobbar vi ständigt med utveckling, och vi har aktiva initiativ inom mångfald. Ett av dessa är Better Balance som ger oss ett permanent fokus på att synliggöra värdet av inkludering och mångfald i alla aspekter, för bra erfarenheter och överlägsna affärsresultat.

Hållbarhet och ansvar
hv_convivialite hv_convivialite

The Pernod Ricard Way

Vi är Créateurs de Convivialité

På Pernod Ricard har vi vårt eget sätt att göra saker på, vi kallar det “Conviviality” och som “créateurs de convivialité” lever vi efter vårt gemensamma mindset i allt vi gör.

The Convivialist Manifesto