DMW DMW mobile

Hållbarhet och ansvar

DRICK ANSVARSFULLT, DRICK MER VATTEN

DMW-2 DMW-2

Få din fest att vara längre

Ibland kan det gå lite över styr när vi dricker. Vi vill se till att din kväll blir oförglömlig och att du skapar fantastiska minnen som varar livet ut. Det är därför vi skapade DRICK MER VATTEN. Kampanjens mål är att öka medvetenheten om konsekvenserna av skadliga beteenden och påminna alla unga vuxna om vikten av vatten och hydrering när de dricker alkohol.

DRICK ANSVARSFULLT

Vårt mål är enkelt

Vi hjälper dig att njuta av livet till fullo, utan att överdriva det eller hetsdricka, genom att öka medvetenheten om effekterna av fylla och minska alkoholrelaterad skada under evenemang.

DRICK MER VATTEN

Så här gör vi det

Vi ser till att det finns gratis vatten på de evenemang vi samarbetar med. Genom att dela ut vatten informerar vi om hur du tar ansvarsfulla beslut och njuter av alkoholhaltiga drycker på ett ansvarsfullt sätt för att säkerställa att evenemanget går smidigt.

DMW-4 DMW-4

HÅLL DIG HYDRERAD

Kort sagt vill vi uppmuntra dig att DRICKA MER… VATTEN!

Vatten hjälper dig att hålla dig hydrerad och skyddar din hjärna. Att dricka vatten kommer inte att påskynda nedbrytningen av alkohol, men din kropp behöver vatten för att bryta ner alkoholen och eliminera den via urinen. Därför är det en bra idé att även dricka mycket vatten när du dricker alkohol för att undvika uttorkning. Att hålla sig hydrerad kommer att hjälpa din kropp att bearbeta den alkohol du konsumerar.

Nu är det upp till dig att leda genom exempel

Besöka Drinkmore-water.com