

Campo Viejo Cava
Campo Viejo Cava Brut Reserva Organic är en bästsäljare i Sverige. Vår cava tillverkas enligt traditionell metod med noggrant utvalda druvor från Penedés, som kombineras med en förlängd lagringstid på 18 månader. Självklart är vår cava ekologisk. Och Campo Viejo som helhet är en certifierad medlem i Member Wineries for Climate Protection.


Krispig och fruktig
Cavan har en frisk och fruktig smak med inslag av gröna äpplen, honung, och lime med komplexa brödiga toner från den förlängda lagringen. Cavan paras perfekt till vardagshänget med snacks eller pizza, den passar även till firanden parat med ostron eller en skaldjurspasta.


Om Campo Viejo
Campo Viejo – en plats där vinmakande, arkitektur och hållbarhetsfokus träder samman. Det gemensamma uttrycket av dessa element skapar ett tempel för modernt vinmakande som är banbrytande inom dagens vinindustri.
Campo Viejo är även kända för den friska cavan och de generösa rioja-vinerna som tillverkas med hjärta och passion av de nyskapande vinmakarna.
Campo Viejo Cocktails
Testa att blanda några av Campo Viejos klassiska drinkar eller vintriga cocktails i din hemmabar. Drinkarna är lätta att göra, supergoda och alla recept fungerar naturligtvis lika bra med Campo Viejo 0% Sparkling.
“CAMPINI” EN CAMPO-BELLINI
1 drink
- 1 mango (fryst eller färsk)
- Campo Viejo Cava Brut Reserva Organic
Gör så här:
1. Lägg mangon till din mixer, mixa till en slät puré.
2. Tillsätt 2 matskedar mangopuré till ett collins-glas eller champagneflöjt, toppa sedan med cava och rör om noggrant. Servera.
CAMPO MARGARITA
1 drink
- 60 ml apelsinjuice (1 stora apelsiner)
- 25 ml limejuice (1-2 lime)
- 1 välkyld flaska av Campo Viejo Cava Brut Reserva Organic
- 10 ml agavesirap
- Agavesirap till garnering
- Flingsalt
- 1 skivad lime
- En handfull med is
Gör så här:
1. Gnid kanten av ett martiniglas eller rocksglas med agavesirap och täck kanten med flingsalt.
2. Blanda apelsinjuice, limejuice och agavesirap i en shaker eller glasburk med lock och skaka.
3. Häll sedan upp allt innehåll från din behållare (även isen) i det förberedda glaset och toppa med 120 ml cava. Garnera med en limeklyfta och servera!
CAMPO SPICY SANGRIA
6-8 drinkar
- 3 kryddnejlikor
- 2 chilifrukter (var av 4 till garnering)
- 1 citron
- 1 apelsin
- 1 äpple
- 1 skiva annans
- 6 jordgubbar
- 2 teskedar agavesirap
- 300 ml ginger ale
- 1 flaska Campo Viejo Cava Brut Reserva Organic, kyld
- Rikligt med is
Gör så här:
1. Tillsätt kryddnejlikorna tillsammans med frukten skivad i likvärdiga delar till en tillbringare, obs. bara två av chilifrukterna.
2. Fyll sedan tillbringaren med agavesirap, cava samt ginger ale, och rör om. Låt sangrian stå i 1-2 timmar.
3. Servera sedan i ett vinglas fyllt rikligt med is, garnera med en chiliskiva.
CAMPO SPICE CAKE
1 drink
- 20ml Monin Winter spice
- 30ml cloudy äppeljuice
- Campo Viejo Cava Brut Reserva Organic
- Kanelsocker, 1 del malen kanel, 3 delar strösocker (till garnering)
- Is
Gör så här:
1. Blanda 1 del kanel och 3 delar strösocker i en skål och ställ kanelsockret åt sidan.
2. Ta ett glas utan fot, fyll på med is. Häll i Monin Winter spice-sirap och äppeljuice. Rör om noggrant. Tillsätt sedan Campo cava och blanda försiktigt.
3. Pudra kanelsockret på toppen och servera.
CAMPO MARSHMALLOW
1 drink
- 50 ml sötad granatäpplejuice
- 120 ml Campo Viejo Cava Brut Reserva Organic
- 2 Marshmallows
- Is
Gör så här:
1. Häll granatäppeljuicen och cava i ett vinglas, addera is.
2. Garnera med en marshmallow och servera.
CAMPO PAVLOVA
1 drink
- 1 dl vispgrädde
- 2 tsk Vaniljsocker
- 40 ml vaniljyoghurt
- 20 ml lönnsirap
- 120 ml Campo Viejo Cava brut reserva Organic
- Pistagenötter
Gör så här:
1. Vispa grädden med vaniljsockret till en lättvispad grädde och ställ åt sidan.
2. Tillsätt yoghurt, lönnsirap och hälften av cavan i ett collins-glas. Rör om och toppa med den resterande cavan.
3. Sikta sedan grädden på toppen av drinken, strössla pistagenötter på toppen och servera.
Njut ansvarsfullt. Dela inte vår sida med någon minderårig.