



Om Campo Viejo
Campo Viejo – en plats där vinmakande, arkitektur och hållbarhetsfokus träder samman. Det gemensamma uttrycket av dessa element skapar ett tempel för modernt vinmakande som är banbrytande inom dagens vinindustri.
Campo Viejo är även kända för den friska cavan och de generösa rioja-vinerna som tillverkas med hjärta och passion av de nyskapande vinmakarna. Campo Viejo som helhet är en certifierad medlem i Member Wineries for Climate Protection.


Campo Viejo Cocktails
Testa att blanda några av Campo Viejos Sparkling 0% klassiska drinkar eller somriga cocktails i din hemmabar. Drinkarna är supergoda och lätta att göra.
Recept
“CAMPINI” EN CAMPO-BELLINI
1 drink
- 1 mango (fryst eller färsk)
- Campo Viejo 0% Sparkling
Gör så här:
1. Lägg mangon till din mixer, mixa till en slät puré.
2. Tillsätt 2 matskedar mangopuré till ett collins-glas eller champagneflöjt, toppa sedan med bubblet och rör om noggrant. Servera.
CAMPO MARGARITA
1 drink
- 60 ml apelsinjuice (1 stor apelsin)
- 25 ml limejuice (1-2 lime)
- 1 välkyld flaska av Campo Viejo 0% Sparkling
- 10 ml agavesirap
- Agavesirap till garnering
- Flingsalt
- 1 skivad lime
- En handfull med is
Gör så här:
1. Gnid kanten av ett martiniglas eller rocksglas med agavesirap och täck kanten med flingsalt.
2. Blanda apelsinjuice, limejuice och agavesirap i en shaker eller glasburk med lock och skaka.
3. Häll sedan upp allt innehåll från din behållare (även isen) i det förberedda glaset och toppa med 120 ml bubbel. Garnera med en limeklyfta och servera!
CAMPO SPICY SANGRIA
6-8 drinkar
- 3 kryddnejlikor
- 2 chilifrukter (var av 4 till garnering)
- 1 citron
- 1 apelsin
- 1 äpple
- 1 skiva annans
- 6 jordgubbar
- 2 teskedar agavesirap
- 300 ml ginger ale
- 1 flaska Campo Viejo 0% Sparkling
- Rikligt med is
Gör så här:
1. Tillsätt kryddnejlikorna tillsammans med frukten skivad i likvärdiga delar till en tillbringare, obs. bara två av chilifrukterna.
2. Fyll sedan tillbringaren med agavesirap, Campo Sparkling samt ginger ale, och rör om. Låt sangrian stå i 1-2 timmar.
3. Servera sedan i ett vinglas fyllt rikligt med is, garnera med en chiliskiva.